NG Media & Sports nieuwe sponsor van TSWV De Meet

Vanaf 2023 is NG Media & Sports sponsor geworden van de Tilburgse Studenten Wielervereniging De Meet.
TSWV De Meet is de studenten wielerverenging van Tilburg die al meer dan 40 jaar passie voor het wielrennen ademt. Met de vereniging staan ze in het hart van Brabant. Met meer dan 100 actieve leden en donateurs vormt De Meet een enthousiaste en fanatieke wielervereniging.

Als vereniging zijn ze betrokken bij het organiseren van evenementen. Zo hebben ze afgelopen 5 jaar het Nederlands Studentenkampioenschap Veldrijden georganiseerd en organiseert De Meet elke twee jaar een lange toertocht door maar liefst 3 landen van Parijs naar Tilburg! Dit jaar ondersteunde zij hiermee met een inzamelingsactie het MS Fonds.

De leden van De Meet zijn allemaal studenten van Tilburg University, Avans en Fontys Hogescholen. NG Media & Sports zorgt met deze samenwerking voor een connectie met de studenten, die de kennis van morgen bezitten, en kunnen wij als bedrijf bijdragen aan de evenementen die De Meet organiseert. Samen doen we iets terug voor de wielerwereld en geven we fanatieke studenten hun podium!