diensten

Social media

Social media marketing

Het overspoelen van Social Media met uw advertenties? Dan bent u aan het juiste adres. 

Facebook advertenties

Facebook is het meest gebruikte Social Media platform In Nederland. Door Nederlanders tussen de 20-39 jaar wordt Facebook door 82% gebruikt. In de categorie 40 tot 64 jaar is dit 77%, en van 65 tot 79 jaar is dit 67%. Door deze aantallen is Facebook dus het belangrijkste platform voor een Social Media campagne.
Met onze laatste campagnes hebben wij een Click Trough Rate behaald van 5 tot 10%. Het gemiddelde CTR van Nederland ligt op 1,5%.

Instagram advertenties

Instagram, een Social Media platform van Facebook is ook erg populair, van 20 tot 39 jaar wordt het door 57% gebruikt, van 40 tot 64 jaar door 33% en van 65 tot 79 jaar door 18%. Doordat Instagram van Facebook is kunnen de advertenties worden gekoppeld waardoor je op beide grote platformen tegelijk dezelfde advertenties kunt voeren.

YouTube advertenties

YouTube is na Facebook het grootste Social Media platform van Nederland. In de leeftijd categorie 20 tot 39 gebruikt 79% YouTube. In de categorie 40 tot 64 is dit 63% en bij 65 tot 79 is dit 46%. YouTube maakt voor hun advertenties enkel gebruik van video’s. Volgens onderzoek heeft 98% van de YouTube gebruikers het geluid aanstaan tijdens het gebruik.
Een ideale plek om met een mooie video te adverteren.

Social media Beheer

Social Media Beheer

Loopt uw Social Media pagina niet lekker? Onze marketing studenten hebben vast wat oplossingen om uw bereik en platform te vergroten. Het Collectief zou zelfs uw gehele Social Media kunnen beheren als content creators om voor u het beste resultaat uit Social Media te behalen. Social Media is en blijft het platform waar u de meeste interactie kunt behalen. Dus zeker geen gebied om te laten liggen.

Gratis & vrijblijvend

Vraag een offerte aan