Over ons

NG Media & Sports I NextGen Consulting

Over NextGen Consulting

NG Media & Sports is onderdeel van NextGen Consulting

In 2020 is NextGen Consulting opgericht met als doel bedrijven volledig te ontzorgen met een combinatie van ambitieuze studenten en experts. Door krachten te bundelen zijn er niet altijd meer dure “allround consultants” voor elke specifieke taak nodig om een project te laten slagen maar vakspecialisten voor specifieke klussen. Uit dit idee is NG Media & Sports opgezet met de focus op de sport en outdoor branche. 

Over NG Media & Sports

De ontwikkelingen gaan snel de laatste tijd. Om bij te blijven is adequate opleiding en kennisvergaring van groot belang. Dat is nu net de kracht van NG Media & Sports. Wij brengen kennis en innovatie vanuit studenten en experts bijeen. Op het gebied van Marketing, Media en Communicatie delen wij graag deze parate kennis met onder andere de sportwereld.

Doordat NG Media & Sports beschikt over veel verschillende disciplines kunnen we zorgen dat er vakspecialisten voor u kunnen worden ingezet op specifieke (tijdelijke) klussen. Dus ambitieuze consultants die tegen een scherp tarief en met de innovatieve kennis van morgen uw project direct de juiste impuls geven.

NG Media & Sports biedt verschillende diensten aan op het gebied van Marketing, Media en Communicatie, en focust zich daarbij op de sport en outdoor branche. Bekijk hieronder onze diensten pagina’s om alles over onze werkzaamheden te lezen. 

Marketing

Communicatie