PR & Media

De Next Generation media in de sport

PR & Media diensten van NG Media & Sports

Wij bieden diverse diensten aan waar wij u in kunnen bijstaan. Hieronder kunt u de kernpunten van onze werkzaamheden bekijken.

Journalistiek

Journalistiek is een breed begrip. NG Media & Sports focust zich op sport journalistiek in de wielerwereld. Onder andere in geschreven artikelen en radio verslag en interviews. De nodige ervaring hiervoor is opgedaan in verschillende wielerkoersen zoals de Tour de France Femmes en La Vuelta. Als u opzoek bent naar journalisten voor uw medium, neem dan contact op, en wij koppelen de juiste journalist aan uw project.

Social Media

Het bijhouden van de Social Media kanalen is een tijdrovende maar essentiële taak. Na het vormen van de juiste strategie en boodschap, moet deze ook verwerkt worden in content voor de media kanalen. Laat je door de hulp van NG Media & Sports hierin ontzorgen. Wij zullen de content ontwerpen, plaatsen en bijhouden. 

Fotografie

Met alleen teksten kom je er niet. Een belangrijk onderdeel van media zijn de foto’s. NG Media & Sports heeft verschillende fotografen beschikbaar voor uw evenement of project. Neem contact met ons op als u opzoek bent naar een fotograaf voor sportfotografie of portretfoto’s. 

Video-editing

De juiste video boodschap begint bij het filmen en eindigt bij het editen. Het beste resultaat behaal je door dit als een geheel aan te pakken. Laat NG Media & Sports je hierbij helpen, want voor het editen van een video is de juiste kennis en software vereist. Neem contact met ons op als u een video project heeft en hierin volledig ontzorgt wil worden. 

Grafisch design

Voor succesvolle communicatie campagnes is een goed design essentieel. Door het juist overbrengen van de boodschap in combinatie van het juiste beeldmateriaal, behaal je de beste resultaten. Binnen NG Media & Sports werken wij met de professionele Adobe design programma’s, en zit er de nodige ervaring bij de nieuwe generatie consultants om hier efficiënt mee te werken. Heeft jouw communicatie project de juiste grafische impuls nodig? Kom dan hieronder met ons in contact!

Productie

NG Media & Sports heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de productie van videocampagnes en tv-programma’s. Het regelen van de juiste mensen en locaties is een tijdrovende klus maar belangrijk voor een goed resultaat van je media project. Laat NG Media & Sports deze productie van je overnemen om de beste en complete resultaten te bereiken.