Marketing

De Next Generation marketing

Marketing diensten van NG Media & Sports

Wij bieden diverse diensten aan waar wij u in kunnen bijstaan. Hieronder kunt u de kernpunten van onze werkzaamheden bekijken.

Marketing Strategie

Voor je begint met je project heb je altijd de juiste tactiek nodig, iets wat erg vergelijkbaar is met sport. We beginnen met het bepalen van de doelstelling met onze klanten. Daarna zullen wij aan de slag gaan met het uitwerken van een plan voor de juiste middelen. Na het vaststellen van de strategie gaat NG Media & Sports ook gelijk door met de uitvoering. Ons doel is namelijk om de klant volledig te ontzorgen. 
Voor de uitvoering van de strategie verwijzen wij u deels 
naar de Communicatie diensten.

Grafisch design

Voor succesvolle communicatie campagnes is een goed design essentieel. Door het juist overbrengen van de boodschap in combinatie van het juiste beeldmateriaal, behaal je de beste resultaten. Binnen NG Media & Sports werken wij met de professionele Adobe design programma’s, en zit er de nodige ervaring bij de nieuwe generatie consultants om hier efficiënt mee te werken. Heeft jouw communicatie project de juiste grafische impuls nodig? Kom dan hieronder met ons in contact!

Advertentie Campagnes

Om een nieuwe doelgroep binnen korte tijd te bereiken is betaald bereik een oplossing. Als je een bericht op Social Media plaatst bereik je alleen de doelgroep die zich heeft verbonden aan jouw pagina/netwerk. Door betaalde advertentie campagnes op te zetten kun je je doelgroep verbreden. Je verspreid zo binnen korte tijd aan veel mensen je boodschap met een duidelijke “call to action”. NG Media & Sports heeft veel ervaring met dit soort campagnes op verschillende platforms. Hieronder staat een uiteenzetting van de kanalen via waar je met NG Media & Sports kunt adverteren:

Webdesign

NG Media & Sports heeft veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van websites. Wij beschikken over verschillende professionele software pakketen voor design, veiligheid en specifieke functies. Wat je ook bedenkt, wij kunnen het voor je realiseren. Naast websites heeft NG Media & Sports ook verschillende WebApps ontwikkeld. In combinatie met een website is dit de ideale manier om een app te ontwikkelen.