NextGen Consulting
Diensten

Marketing

Social media marketing

Het overspoelen van Social Media met uw advertenties? Dan bent u aan het juiste adres. 

Facebook advertenties

Facebook is het meest gebruikte Social Media platform In Nederland. Door Nederlanders tussen de 20-39 jaar wordt Facebook door 82% gebruikt. In de categorie 40 tot 64 jaar is dit 77%, en van 65 tot 79 jaar is dit 67%. Door deze aantallen is Facebook dus het belangrijkste platform voor een Social Media campagne.
Met onze laatste campagnes hebben wij een Click Trough Rate behaald van 5 tot 10%. Het gemiddelde CTR van Nederland ligt op 1,5%.

Instagram advertenties

Instagram, een Social Media platform van Facebook is ook erg populair, van 20 tot 39 jaar wordt het door 57% gebruikt, van 40 tot 64 jaar door 33% en van 65 tot 79 jaar door 18%. Doordat Instagram van Facebook is kunnen de advertenties worden gekoppeld waardoor je op beide grote platformen tegelijk dezelfde advertenties kunt voeren.

YouTube advertenties

YouTube is na Facebook het grootste Social Media platform van Nederland. In de leeftijd categorie 20 tot 39 gebruikt 79% YouTube. In de categorie 40 tot 64 is dit 63% en bij 65 tot 79 is dit 46%. YouTube maakt voor hun advertenties enkel gebruik van video’s. Volgens onderzoek heeft 98% van de YouTube gebruikers het geluid aanstaan tijdens het gebruik.
Een ideale plek om met een mooie video te adverteren.

Promotiemateriaal

Ontwerp Van Spandoeken En Banners​

Een goede marketing campagne bevat de juiste boodschap overgebracht op tastbaar promotiemateriaal. Voor het design van een spandoek, poster of reclame-banner, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontwerp Van digitaal promotiemateriaal

Naast tastbaar promotiemateriaal is digitaal promotiemateriaal erg belangrijk. Voor het digitaal verspreiden van promotiemateriaal heeft u duidelijk en aandachttrekkend materiaal nodig. Ook hiervoor ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis & vrijblijvend

Vraag een offerte aan