Omloop der Kempen

Wielerklassieker in Nederland op nationaal en UCI niveau

Liveblog

Voor de Liveblog waren wij tijdens de wedstrijd actief met een cameraman op de motor in de koers, een editor ter plaatsen voor het bewerken en plaatsen van de foto’s en een schrijver die aan de hand van de koersradio, live updates schreef over het verloop van de wedstrijd. 

Fotograaf

Naast het maken van foto’s voor de Liveblog heeft onze fotograaf ook foto’s gemaakt voor de media-uitingen. Via deze link kunt u een selectie van de foto’s bekijken. 

ODK App

Sinds 2021 is de Omloop der Kempen ook in bezit van een echte App! NG Media & Sports heeft de ontwikkeling van deze app op zich genomen. Via de app kunnen volgers van de Omloop der Kempen de route, de deelnemers, de liveblog en andere belangrijke informatie terugvinden. 

Website

Afgelopen jaar hebben wij de website van de Omloop der Kempen overgenomen en volledig vernieuwd. Momenteel houden wij nog steeds de website voor ze bij en vullen we het aan met nieuwe content. 

Route Video's

Print media

Naast bovenstaande online media heeft NG Media & Sports ook diverse print media verzorgd. Zoals Spandoeken voor langs het parcours, Stickers voor de auto's in en rondom de koers, de Technische Gidsen van beide wedstrijden, etc.

Spandoeken

Auto Stickers

Technische Gidsen